X70 ADCSee 3.0 and Internet Explorer


ShiKuChishiki

Link Posted 07/06/2009 - 06:03
The X70 operating manual (pg. #219, ie: system requirements), has the following: Use Internet Explorer 5.0 or greater. What's the validity of this?

I know I'm good on the O.S requirement because I have either Windows 2000 Pro or Windows XP as my operating systems.. but all five of my computers run "Mozilla FireFox 3.0" as their web browsers.

Is the Internet Explorer 5.0 requirement just a generalized statement meaning, ie: "any web browser version that's as old as I.E. 5 or newer can be used".. or is it specific as to, ie: "Internet Explorer MUST be the web browser used"?

I would hate to dismiss the X70 from contention to buy just because I was forced into using Internet Explorer.

Thanks for any replies you may give.

ShiKu Chishiki
__________________
No.. it's not your camera,
it's the person taking the photo!
It's not the camera..
It's the person taking the photo!

ttk

Link Posted 07/06/2009 - 08:00
Hi Shikuchishiki and welcome,
Fire Fox 3.0 will be fine for you, it's a generalized thing.
Tel,

Hyram

Link Posted 07/06/2009 - 08:01
What web browser you use cannot possibly have any bearing on the camera and I would not have thought it would affect the software provided.

We use Mozilla Firefox and an X70 amongst others but use PSE 7 rather than any of the software provided.
Hyram

Bodies: K20D (2), K10D, Super A, ME Super, Auto 110 SLR, X70, Optio P70
Pentax Glass: DA* 300, DA* 60-250, DA* 50-135, DA* 16-50, DA 70 Ltd, FA 31 Ltd, DA 35 Ltd, DA 18-55 (2), DA 12-24, DA 10-17, M 200, A 35-70, M 40, M 28, Converter-A 2X-S, 1.4X-S, AF 1.7, Pentax-110 50, Pentax-110 24
Other Glass: Sigma 105 macro, Sigma-A APO 75-300
Flash: Metz 58 AF-1 P, Pentax AF160FC ringflash, Pentax AF280T

sanderscapes

Link Posted 07/06/2009 - 09:50
Firefox for me

Saabotage

Link Posted 07/06/2009 - 14:23
I'm not an expert on these web-broswer thingies. I have a feeling that you will possibly encounter problems if you want to upload pics. to a forum. I have massive problems with one forum. This one (and others) are ok! So far anyway!!

Hyram

Link Posted 07/06/2009 - 15:20
Saabotage wrote:
I'm not an expert on these web-broswer thingies. I have a feeling that you will possibly encounter problems if you want to upload pics. to a forum. I have massive problems with one forum. This one (and others) are ok! So far anyway!!

We have had no problems uploading X70 images via Mozilla Firefox
Hyram

Bodies: K20D (2), K10D, Super A, ME Super, Auto 110 SLR, X70, Optio P70
Pentax Glass: DA* 300, DA* 60-250, DA* 50-135, DA* 16-50, DA 70 Ltd, FA 31 Ltd, DA 35 Ltd, DA 18-55 (2), DA 12-24, DA 10-17, M 200, A 35-70, M 40, M 28, Converter-A 2X-S, 1.4X-S, AF 1.7, Pentax-110 50, Pentax-110 24
Other Glass: Sigma 105 macro, Sigma-A APO 75-300
Flash: Metz 58 AF-1 P, Pentax AF160FC ringflash, Pentax AF280T

ShiKuChishiki

Link Posted 07/06/2009 - 18:29
Thank You all for your comments.

----------------------------------
No.. it's not your camera,
it's the person taking the photo!
It's not the camera..
It's the person taking the photo!
Add a Comment
You must be registered or logged-in to comment.